Starity

Újra egy párt alkot Alex Pettyfer és Marloes Horst

2017. január 12. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész és a modell tíz hónapot töltöttek külön, de úgy tűnik, csak a javukra vált az egyedüllét, hiszen sikerült visszatalálniuk egymáshoz.

hirdetés

Tavaly márciusban járta be a világsajtót a hír, miszerint véget ért Alex Pettyfer és Marloes Horst kapcsolata, amit a színész maga kürtölt világgá, mielőtt még a média munkatársai kifacsarták volna szavaikat. A pár már akkor is úgy nyilatkozott, hogy kapcsolatuk bár lezárult, továbbra is barátok maradnak, hiszen családtagként tekintenek egymásra, emellett pedig a folytatás lehetőségét sem zárták ki.

Nemrég azonban ismét együtt kapták lencsevégre őket, amint kéz a kézben rótták Beverly Hills utcáit, valamint a szemfüles fotósoknak egy Marloes által viselt izgalmas kiegészítőn is megakadt a szeme. A modell egy ragyogó gyémántot viselt bal kezének gyűrűsujján, minek következtében rögtön megindult a találgatás, hogy vajon esküvő van-e a láthatáron, amit egy neve elhallgatását kérő forrás meg is erősített ez E! Online-nak.

Igen, a hír igaz: újra együtt vannak és jegyesek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek