Starity

Ed Sheeran is beszáll James Corden mellé

2017. január 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes megerősítette, idén ő is vendége lesz Cordennek a The Late Late Show legnépszerűbb szegmensében, a Carpool Karaoke-ban.

hirdetés
Ed Sheeran is beszáll James Corden mellé

Mióta útjára indult a műsor, hétről hétre egyre népszerűbb, így nem csoda, ha a CBS csatorna igényt tart James Cordenre és a The Late Late Show-ra, melynek Carpool Karaoke című szegmense örvend a legnagyobb népszerűségnek – méltán, hiszen olyan sztárok vendégeskedtek az anyósülésben az elmúlt hónapokban, mint Madonna, Jennifer Lopez, Stevie Wonder, Elton John, Adele, Lady Gaga, Sia és Selena Gomez.

Természetesen idén is folytatódik a széria, Ed Sheeran pedig nyilvánosságra hozta, hogy hamarosan ő is beül Corden mellé egy kis közös éneklés erejéig, ugyanakkor hozzátette, lehet, hogy szükség lesz a cenzúrára, mivel nem épp a legvisszafogottabb dalokkal készül feldobni a műsort.

Már vagy három éve tartom a kapcsolatot James Cordennel, mert azt szerette volna annak idején, ha én lettem volna a Carpool Karaoke első vendége, de ez nem jött össze, mert nem voltam a környéken. Megerősíthetem azonban, hogy idén mindenképpen vendége leszek a Carpool Karaoke-ban

– nyilatkozta az énekes.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek