Starity

Mark Wahlberg: „Inkább visszamegyek a börtönbe, de a lányom nem randizhat Justin Bieberrel”

2017. január 12. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 45 éves színész bevallotta: nem nézi jó szemmel, ahogy a lánya rajong a kanadai popsztárért.

hirdetés

Mark Wahlberg nemrégiben Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett, ahol elárulta, a közelmúltban különleges vacsoravendégük volt, aki igencsak megdobogtatta 13 éves lánya, Ella szívét. Kezdetben ugyan nem árulta el, kiről is van szó, végül a műsorvezető által rá gyakorolt nyomás hatására bevallotta, Justin Bieber volt ez a bizonyos vendég.

Ella jó kislány, de végső soron mégiscsak lány. Amikor fiatalabb volt, nagyon megkedvelte Justint, totál beleesett és ez a rajongás csak még vehemensebb lett. Azt mondta nekem, Apu, ő lesz a férjem, mire én: Csak a holttestemen keresztül. Vagy a tiéteken. Inkább visszamegyek a börtönbe, de nem randizhatsz vele

– viccelődött a színész, aki azt is elárulta, hogy megfenyegette lányát: amennyiben továbbra is ilyen álmokat dédelget, a zavarba hozása érdekében visszatér rapénekesi gyökereihez és duettet készít Bieberrel, aminek még a gondolata is meghátrálásra kényszerítette a bájos csemetét.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek