Starity

Sasha Pieterse megvált a frufrujától

2017. január 13. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja öt hónap után úgy döntött, hogy végleg megválik frufrujától. Rajongói vegyesen fogadták döntését, de a legtöbben mégis örülnek annak, hogy újra szőkén és frufru nélkül hódít a sorozat Alisonja.

hirdetés

Fotó: Instagram / Sasha Pieterse

Sasha Pieterse augusztus végén, Meglepetés címszóval tette közzé az Instagramon a fent látható képet, ahol első ízben mutatta meg frufruval bővül szőke frizuráját. Hamar kiderült azonban, hogy a frufru mindössze egy filmes kellék, hiszen a színésznő karakterét ilyen külsővel láthatjuk majd a Pretty Little Liars utolsó epizódjaiban.

A szőke szépségnek azonban hamar megtetszett az új hajviselet, így október végén Chris Bailey fodrásszal valóban lenyisszanttatta tincseit, valamint új árnyalatot választott hajának.

Köszönöm Chris egyszerűen imádom az új hajamat és téged is

– hálálkodott Sasha akkoriban.

Valóban levágga a haját I Fotó: Instagram / Sasha Pieterse

A színésznő még az ünnepeket is ezzel a frizuráva töltötte, ám az új év beköszöntével úgy határozott, itt az ideje az új vérfissítésnek, így búcsút intett frufrujának és visszaváltott korábbi jól megszokott hajviseletére, amiről ugyancsak beszámolt a közösségi médián keresztül.

Az ünnepek alatt még frufruval láthattuk, azóta elbúcsúzott tőle I Fotók: Instagram / Sasha Pieterse

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek