Starity

Ed Sheeran kiállt Mariah Carey mellett: „Bárkivel előfordulhat ilyesmi”

2017. január 13. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár kolléganője csúnyán lejáratta magát újévi fellépésével, amikor ímmel-ámmal playbackelt a Time Square-i ünnepségen, Ed mégsem tör pálcát felette.

hirdetés
Ed Sheeran kiállt Mariah Carey mellett: „Bárkivel előfordulhat ilyesmi”

Mariah Carey volt a sztárvendége a New York-i Time Square-en tartott hatalmas utcabálnak, ám az énekesnő finoman szólva sem aratott nagy sikert, hiszen se a playback, se a koreográfia nem volt az erőssége az este folyamán. Nem sokkal később bejelentette, hogy egy rövid időre vissza kíván vonulni, hogy önmagával és szeretteivel foglalkozzon, mielőtt újra útra kelne márciusban kezdődő fellépéssorozatának keretein belül. A szilveszter éjjel történtek azonban az egész világnak csemegéül szolgáltak, a rosszmájúak pedig rögtön megkérdőjelezni látszottak Mariah tehetségét.

Az énekesnő azonban nincs egyedül, hiszen ahogy korábbi cikkünkben is megírtuk, a legnagyobbakkal is elfofordul, hogy egyszer-egyszer playbackhez folyamodnak. Mariah-t azonban talán még tőlük is több támadás érte, amiért lebukott, kollégája, Ed Sheeran azonban kiállt mellette.

Tudod, mit gondolok? Úgy érzem, ilyesmi bárkivel előfordulhat

– mondta az énekes egy rádióműsorban és bevallotta, hogy vele is megesett már, hogy playbacken kapták, ám a Time Square-en fellépni különösen nehéz feladat még egy gyakorlott előadó számára is.

Mariah ott van a Time Square közepén, és a fasorban sincsenek a monitorok. Ez nagyon nehéz. Az emberek csak állnak és néznek és viccet csinálnak belőle, ami egy borzasztó kínos szituáció, hiszen az ember olyankor csak ott áll, megfosztva minden erejétől. Hallod a fülesen keresztül a dalt, de az két másodperccel később indul élőben és ha próbálsz is énkelni, rémes dolog sül ki belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek