Starity

A Dr. Csont sztárjai elárulták, mi fog a legjobban hiányozni nekik, amikor a sorozat véget ér

2017. január 13. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 3-án vette kezdetét a FOX csatorna népszerű bűnügyi sorozatának tizenkettedik és egyben utolsó évada.

hirdetés
A Dr. Csont sztárjai elárulták, mi fog a legjobban hiányozni nekik, amikor a sorozat véget ér
Fotó: FOX

Tavaly februárban értesülhettünk a szomorú hírről, miszerint a tizenkettedik lesz az utolsó évad a 2005 óta nagy sikerrel futó Dr. Csont című sorozat történelmében, ezt követően pedig leköszönnek kedvenceink a képernyőről. A FOX már el is kezdte sugározni a széria utolsó szezonját, ám a rajongóknak még jó néhány hónap a rendelkezésére áll, hogy megbarátkozzanak a gondolattal: véget ér kedvenc szériájuk.

Az ET riportere, Leanna Aguilera nemrég a TCA téli sajtótájékoztatóján kapta mikrofonvégre a Dr. Csont két főszereplőjét alakító Emily Deschanelt és David Boreanazt, akik készséggel válaszoltak kérdéseire.

Számomra a műsor mindig is a stábtagok közötti bajtársiasságról szólt, ez tette lehetővé a közös munkát gyönyörű kolléganőmmel. Rengeteg szeretetet és támogatást kaptam tőle, ami az első naptól kezdve megkönnyítette a közös munkát

– nyilatkozta a Booth-t alakító Boreanaz, majd így folytatta:

Mi abszolút megnyitottuk a szívünket a másik felé, bíztunk egymásban, ami remek alapanyag a közös munkához. A kapcsolatunk és a műsor is folyamatosan fejlődött, így tartunk most ott, ahol. Nagyon boldog és büszke vagyok mindenért, amit közösen elértünk.

Deschanel szintén egyetértett a fent elhangzottakkal, és hangsúlyozta, neki is a közösség fog hiányozni legjobban, hiszen nagyon jó kapcsolatot alakított ki kollégáival, akikre inkább családtagokként, mint munkatársakként tekint. A színésznő hozzátette, néhány szuvenírt megtartott magának ő és kollégája is, melyek közül a kedvence egy fura, papírmasé maszk volt.

A frászt hozta Davidre az a maszk, így elhoztam a forgatásról és nekiadtam ajándékba

– elevenítette fel Emily, majd David vette át tőle a szót:

Kinyitottam az ajándékot és nevetni kezdtem. Otthon felraktam a polcomra és egyszer a kislányom megkérdezte, hogy Apu, mi az a vicces maszk az asztalodon?. Meg volt ijedve, én meg elmagyaráztam neki, hogy ez csak egy kis tréfa Emily nénitől, a forgatásról hozta.

A két színész egyetértett abban is, hogy hamarosan rájuk szakadó szabadságuk kezdetét mindenképpen pihenéssel töltik majd – alig várják, hogy végre kialudják magukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek