Starity

Első szólóalbumán dolgozik Dove Cameron?

2017. január 15. 05:05   |   Szerző: Alida

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő és ex-vőlegénye, Ryan McCartan 2015-ben hozták létre duójukat, The Girl and The Dreamcatcher néven és meg is jelentettek egy középlemezt a név alatt. Mikor nyilvánosságra hozták, hogy külön folytatják, azzal együtt bandájuk is feloszlott.

hirdetés

Azt már sejteni lehetett, hogy a The Girl and the Dreamcatcher mindkét fele folytatni akarja az éneklést, annak ellenére, hogy útjaik szétváltak. Ryan McCartan 2016 végén bejelentette, hogy szólókarrierbe kezd – mostanra pedig meg is jelent When You Went Away című szerzeménye, ami exéről szól – Dove Cameron ezzel szemben az év vége felé nagyon el volt havazva, mivel eddig színészi karrierjét építette, pedig nem titok, hogy ő is remek hangi adottságokkal rendelkezik. (Gondoljunk csak a Hairspray Quuen Live-ra vagy az Utódokra!)

Mint említettük, Ryan már megkezdte önálló munkásságát, a rajongók pedig csak remélhették, hogy Dove is ugyanígy jár majd el, ám erre eddig semmilyen jel nem utalt. A közelmúltban azonban egy izgalmas tweet jelent meg a színésznő Twitter-oldalán, ami azt sejtette, hogy talán még sincs veszve a remény.

Ugh, srácok nagyon izgatott vagyok az új projekt miatt, amin éppen dolgozom! Meg akarom veletek osztani minél hamarabb! Szó szerint érzem az elektromosságot és az erőt az ereimben.

Az ugyan továbbra sem derült ki, min munkálkodik a szőke szépség, projektjét azonban elnevezték dc1-nek, ami első szólólemezére utalhat. Dove azonban nem értette, miről pusmognak fanatikusai, így megkérdezte tőlük:

Mi az a dc1? És miért tweetelget róla nekem mindenki?

Miután egyik követője kerek-perec megmondta neki, miben reménykednek, a színésznő néhány emojival (köztük a gondolkodós és a lila ördög) válaszolt, amit akár megerősítésként is felfoghatunk, de egyelőre nem mondta ki azt, amit hallani szerettünk volna. 

Fotók: Twitter / Dove Cameron (screenshot)

via M Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek