Starity

Bodor Máté elhagyja a Leander Killst

2017. január 15. 05:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mivel a skót Alestorm gőzerővel dolgozik új albumán, Máté sajnos nem tud foglalkozni a Leander Killsszel.

hirdetés
Bodor Máté elhagyja a Leander Killst
Fotó: Facebook / Bodor Máté

Nemrég számoltunk be arról, miszerint a skót Alestorm stúdióba vonult felvenni legújabb albumát, a No Grave But The Sea-t. A csapatot 2015 óta erősíti Bodor Máté (ex-Wisdom), aki emellett a Leander Killsben is aktívan zenél. A HammerWorld magazin a közelmúltban kapta mikrofonvégre Köteles Leandert, aki többnyire A Dalban való fellépésükről mesélt, de azt is elmondta, hogy megtörtént az, amire már korábban is számítottak: Bodor Máté kilépett az együttesből.

Máté ugyan tiszteletbeli tagja marad a formációnak, ezért amikor ideje engedi és vélhetően Magyarországon tartózkodik, akkor természetesen fel fog lépni a Leander Kilsszel. A csapat egyébként már meg is találta Máté utódját.

Ha Máté itthon van és ráér, mindig szívesen látjuk majd a bulikon. Nagyon jó barátok vagyunk, egy tündér ember, ő tehát továbbra is része a Leander Kills-nek. Amikor Máté beszállt hozzánk 2016 elején, mindannyian tudtuk, hogy van egy szerencsés évünk, mert az Alestorm nem lesz igazán aktív

– nyilatkozta Leander a HammerWorldnek, majd így folytatta:

Pár hónapja lett teljesen nyilvánvaló, hogy 2017-ben Máténak már nem lesz ennyi szabadideje, sőt, inkább azt mondom, hogy alig lesz itthon. Emiatt tehát újra kellett terveznünk, szerveznünk a dolgainkat. Február elején elindul a turnénk az AWS és a Useme zenekarokkal, szeretnénk elkészíteni a második Leander Kills albumot, a tavalyi Túlélő lemez folytatását. Az Alestorm pedig új lemezt ad ki, intenzíven turnézni fog. Máté helyére tehát kellett találnunk egy gitárost... Vermes András így az állandó gitárosunk lett, Máté pedig tiszteletbeli tag marad. Én azt is szeretném, ha Máté részt venne a dalírásban is. És szerintem ezzel ő is így van.

– magyarázta az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek