Starity

Itt az első jelenet a Pretty Little Liars folytatásából

2017. január 15. 06:06   |   Szerző: Paula_98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars kétségkívül az a sorozat amelynek folyatása több millió tinit ültet majd a tévéképernyők elé idén áprilisban, ugyanis hamarosan pont kerül a történet végére és kiderül, ezúttal ki zaklatja a rosewoodi lányokat.

hirdetés

Nemrég már kaptunk egy kis ízelítőt abból, mire számíthatunk a Pretty Little Liars utolsó tíz epizódjában, ezúttal azonban egy egész jelenetet megtekinthetünk a szériát sugárzó Freeform csatorna jóvoltából.

A képkockákon szemtanúi lehetünk ahogy Spencer (Troian Bellisario), Emily (Shay Mitchell), Hanna (Ashley Benson) és Alison (Sasha Pieterse) tűkön ülve várnak Aria (Lucy Hale) érkezésére, ugyanis rejtélyes zaklatójuk, A. D. egy hatalmas dobozt küldött nekik, aminek kinyitásával meg szerették volna várni őt.

A vélhetően nem jó szándékból küldött ajándék mellett egy üzenet is volt, melyben „A” utódja arra hívja fel a lányok figyelmét, hogy nem árt felkészülniük, ugyanis a játékidő kezdetét vette. És hogy mi rejtőzik a dobozban? Áprilisban megtudjuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek