Starity

Saját műsort kapott Shay Mitchell

2017. január 15. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan véget ér a színésznő főszereplésével készülő Pretty Little Liars című sorozat, a színésznő máris leszerződött egy új produkcióhoz.

hirdetés

Shay Mitchell élete kétségkívül a Pretty Little Liarsnek köszönhetően változott meg, azóta pedig lányok millióira van hatással. A benne rejlő potenciált látta meg a Fullscreen, így leszerződtette a barna hajú szépséget egy egyelőre hétrészesre tervezett realityhez, ami a Shades of Shay címet viseli és várhatóan 2017 első felében debütál majd.

A Varitey már meg is szerezte az epizódok tervezetét, melyekben nyomon követhetjük Shay életét mind magánéleti, mind karrier szempontjából, így többek között tanúi annak, hogyan készül a Cadaver című horrorban kapott szerepére. Mindezt azonban nem adják ingyen, ugyanis a platform eléréséért havi 6 dollárt (~ 1700 forint) kénytelenek kiperkálni azok, akik szeretnének betekinteni kedvencük, a Freeform sorozatának véget érése utáni életébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek