Starity

Készül Tarja új abuma

2017. január 16. 05:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly augusztusban jelent meg a metálzene királynőjének legújabb nagylemeze, de máris készülőben van a következő korong.

hirdetés

Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy a Nightwish egykori énekesnője kicsit sem vesztegeti idejét, hiszen a tavalyi év során két sikeres lemezt is piacra dobott, de már komoly tervei vannak az új évet illetően is.

A világkörüli turné 2018-ban ér véget. A The Shadow Self népszerűsítése során elkezdek dolgozni az új albumon is. Az úton egyébként együttműködések és egyéb projektek is megvalósulnak majd, ezért mindenki tartsa nyitva a szemét és a fülét is! Hamarosan egy új DVD-t is kiadok majd, szóval csupa jó dolgok fognak történni

– árulta el sokat sejtetően Tarja.

Finnország hangja nemrég megosztott egy fotót hivatalos Instagram-oldalán keresztül, melyhez mindössze annyit fűzött Tervezem a következő albumom. És ha mindez nem lenne elég, az énekesnő azt is nyilvánosságra hozta, hogy hamarosan valami újdonságnak lehetünk fül- és szemtanúi, de a lemezfelvétel sem várat sokat magára.

 

Planning my next album #comingsoon #recordingsession #happiness

Tarja Turunen (@tarjaofficial) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek