Starity

Megsérült és kórházba került Priyanka Chopra

2017. január 16. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szóvivője hozta nyilvánosságra, hogy a színésznőt a Quantico forgatásán baleset érte.

hirdetés

Az ABC által kirendelt képviselő tudatta a sajtóval a hírt, miszerint Priyanka Chopra maradandó, bár kisebb sérülést szenvedett, de szerencsére a hétvége után visszatérhet munkájához, az azonban nem derült ki, hogy pontosan mi is történt az indiai szépséggel. Közösségi oldalait – ahogy az ilyen esetekben lenni szokott – hamar elárasztották a rajongók jobbulást kívánó üzenetei, melyekre Priyanka a Twitteren válaszolt.

Köszönöm szépen a kedves gondolatokat és jókívánságokat. Jól leszek és igyekszem, hogy mihamarabb visszatérhessek a munkámhoz. Nagyon szeretlek titeket

– írta a bejegyzésben.

A színésznő számára egyébként mindig is kiemelt jelentősséggel bírt az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás – nemrég éppen erről nyilatkozott a Women's Health magazinnak.

Szuper aktívnak és fürgének kell maradnom, mert én magam csinálom az akciójeleneteket, nem használok kaszkadőrt. Megvívom a magam harcait, bízok a testemben és a megérzéseimben. Az emberek amúgy is mindig azt mondják, hallgassunk a testünkre. Én nem hallgatok rá, a testem hallgat énrám. Nem engedhetem meg magamnak, hogy beteg legyek vagy kifogyjak az energiából. Fejben dől el a dolog. Abban hiszek, hogy a gyengeségeinket fel kell ismerni, be kell azonosítani, majd bezárni egy dobozba és megtalálni az erősségeinket.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek