Starity

Kíméletlenül őszinte levélben üzent fiatalkori önmagának Victoria Beckham

2017. január 16. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Spice Girl minden valószínűség szerint sok mindent máshogy csinálna, ha újrakezdhetné.

hirdetés

A brit Vogue magazinnak sikerült rávennie a mindig kemény, határozott, céltudatos Victoria Beckhamet, hogy nyíljon meg és gyengeségeit, tapasztalatait és tanácsait egy nyílt levélben ossza meg fiatalkori önmagának címezve.

Engedd lélegezni a bőrödet, viselj kevesebb sminket! (És nem utolsósorban ne engedd annak a sminkesnek, hogy leborotválja a szemöldöködet, mert a hatása örökké tart!) Az Elnett hajlakk függőjévé válsz majd, de lefelé fogod fésülni a tincseidet. És mindenképp azt tanácsolom, kevesebbet babrálj a melleiddel [utalás arra, hogy feltöltette a kebleit – a szerk.]. Hülyeség tagadni azokat az éveket, a gyengeség jele. Csak ünnepeld és élvezd azt, amid van

– olvasható a levélben, amiben szó esik a Spice Girlsről és a fellépéssorozatokról is.

Menj, szórakozz és élvezd a helyet, ahol éppen vagy, legyen szó galériáról vagy múzeumról! Töltődj fel kultúrával, hiszen szerencsés vagy, hogy egyáltalán ott lehetsz! Ha nem csatlakozol a Spice Girlshöz, talán örökké az a bizonytalan lány maradsz aki visszahúzódik a kagylóhéjába, és sosem válsz azzá, aki igazán vagy. Ezzel a tudattal a tarsolyodban légy kedves, udvarias és tapintatos másokkal, mert a világon bárki ülhetne most ott, a helyeden. Gyakorold, amit prédikálsz, amikor azt énekled, a barátság sosem ér véget és ünnepeld, hogy mindannyian különbözőek, egyediek vagytok!

A továbbiakban szó esik az énekesnőből divatmogullá vált Victoria férjéhez, David Beckhamhez fűződő kapcsolatáról is.

Igenis létezik szerelem első látásra! A Manchester United játékosainak társalgójában történik majd meg veled. Ugyanakkor figyelmeztetnem is kell téged: sokszor nagyon keménynek tűnik majd az élet. Most nem félek azt mondani, borzalmas időszaknak nézel elébe [márkája beindításának kezdeti időszakára utal – a szerk.]. Az emberek rémes dolgokat pletykálnak rólad. Minden alkalommal, amikor bekapcsolod a tévét vagy fellapozol egy újságot, azzal fogsz szembesülni, hogy ki akarnak csinálni téged és a családodat. Megtanulod, milyen kegyetlenek lehetnek a nők. (És ezáltal megtanulod értékelni mindazokat, akik körülötted vannak, ők is veled tartanak ezen az úton.) Használd ki az időt, koncentrálj, dolgozz keményen és vigyázz a gyerekekre!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek