Starity

Amanda Seyfried alig várja, hogy feleség és anya legyen

2017. január 17. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves szőke szépség az ausztrál Vogue magazin februári számának címlaplánya lett, ezzel egyidőben pedig szót ejtett magánéletbeli változásairól is.

hirdetés

A Bajos csajok sztárja 2016 márciusában kezdett randevúzni a két hónap múlva bemutatásra kerülő Az utolsó szó című vígjáték forgatásán megismert kollégájával, Thomas Sadoskival és a pár hamar szorosra fűzte kötelékét. A színész ugyanis szeptemberben fél térdre ereszkedett szerelme előtt, egy hónap múlva pedig nyilvánosságra hozták: első közös gyermeküket várják.

Bár vannak, akik úgy vélik, elsietik a dolgokat, Amanda és Thomas azonban biztosak abban, hogy egymás mellett képzelik ez az életüket, a szőkeség ráadásul több ízben is kifejtette, mennyire időszerűnek érzi így 30 fölött, hogy anyává váljon. A fentiek fényében a szerelmesek egyszerre készülnek esküvőjükre és gyermekük érkezésére, ami nem is tölthetné el nagyobb boldogsággal Amandát, aki mindig is biztonságra, családra vágyott.

Még soha életemben nem voltam ilyen izgatott, mint most! Készen állok arra, ami jön!

– nyilatkozta Seyfried, majd elárulta, az esküvőből nem szeretne nagy felhjatást csapni.

Az esküvőn nem szeretnék a figyelem középpontjában állni. Mindig ki kell öltöznöm a premierekre és a hivatalos eseményekre – tavaly a Met Gálán egy Riccardo Tisci által megálmodott menyasszonyi ruhát viseltem –, és mivel már milliószor játszottam menyasszonyt, az esküvőm nem erről fog szólni.

A képernyőn már rengeteg alkalommal férjhez mentem, így az esküvőmön nem akarok fehér ruhát viselni. Számtalan olyat viseltem már. Tudod, az esküvők egyre kevésbé szólnak magáról a ceremóniáról, sokkal inkább az elköteleződés a fontos

– magyarázta egy másik interjúban a színésznő, azt azonban továbbra sem árulta el, mikor állnak oltár elé vagy hogy milyen nemű gyermeket hord a szíve alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek