Starity

Megkezdődött a Miss Universe felkészítőtábora

2017. január 17. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánk legszebb lánya, Bódizs Veronika is megérkezett a Fülöp-szigetekre.

hirdetés
Megkezdődött a Miss Universe felkészítőtábora

Január 30-án kerül megrendezésre a világ legrangosabb szépségversenyének döntője. A Miss Universe döntősei már megérkeztek a helyszínre, Manilába. A döntőn, ahol 86 lány száll harcba a koronáért, akinek fejére a Miss Universe 2015-ös győztese, Pia Wurtzbach fogja rárakni a koronát.

A Fülöp-szigeteken már ott van a magyar versenyző, Bódizs Veronika is, akinek nincs könnyű dolga, hiszen az előzetes felmérések szerint nem szerepel a legszebb tíz között. A legnépszerűbb versenyző a kolumbiai Andrea Tovar, őt követi Raissa Santana, aki Brazília delegáltja, harmadik helyen pedig a perui Valeria Piazza áll.

A lányok már megmutatták magukat a kifutón fürdőruhában a január 17-én, Cebuban rendezett bemutatón, valamint elutaztak Viganba is, ahol több programon vehettek részt. A döntősöknek összesen két hetük van hátra a végső megmérettetésig, addig pedig számos interjún és rendezvényen vesznek még . Hamarosan megjelennek a lányoka hivatalos képek is, melyeken bikiniben és estélyiben állnak majd a kamerák elé a szépségek, ezt követően pedig megmutatják magukat nemzeti ruhájukban a szakmai zsűri előtt. A verseny házigazdái Steve Harvey és Ashley Graham lesznek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek