Starity

Ilyen körülmények között éltek kedvenceink, mielőtt befutottak volna

2017. január 17. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A leghíresebb sztárok többsége nem született bele a jóba, nekik kellett felküzdeniük magukat a semmiből.

hirdetés

Patkányok, csótányok, idegesítő lakótársak és zéró magánszféra – ilyen és ehhez hasonló körülmények között éltek kedvenceink, mielőtt annyi pénzt összekapartak volna, hogy megengedhessenek maguknak egy saját kis kuckót. Vagy nem is olyan kicsit? Eláruljuk, honnan jöttek és hol élnek most Hollywood legnépszerűbbjei.

Adele

Kamaszévei alatt az énekesnő édesanyjával élt egy diszkont fölötti pici lakásban London déli részén, amit csak évekkel később sikerült elhagynia. Először egy 460.000 (~ 129 millió forint) dollárt érő, egyszobás, Notting Hill-i ingatlanba költözött, amit később édesanyjának adományozott. Ezt követően egy tíz hálószobás villát bérelt Brightonban, amihez saját úszómedence, teniszpálya és helikopter-leszálló is tartozott, tavaly azonban áttette székhelyét Beverly Hillsbe. Jelenleg egy 9.5 millió dolláros (~ 2.7 milliárd forint), négy hálószobás lakásban lakik vőlegényével, Simon Koneckivel és fiukkal, Angelóval.

Lady Gaga

A Stefani Germanotta névre anyakönyvezett énekesnő tehetségére 13 éves korában figyelt fel egy férfi, akinek igen jó összeköttetései voltak a sztárokhoz és egy énektanárhoz is be tudta ajánlani az énekespalántát, így a lány sorsa megpecsételődött. Gaga gyermekéveit Manhattenben, az Upper West Side-on töltötte, innen egy egyszobás, Lower East Side-i lakásba költözött, amit még így is nehezen tudott fenntartani. 

New York később is az otthona maradt: volt, hogy havi 22.000 dollárért (~ 6.2 millió forint) bérelt magának egy kis kuckót a sosem alvó városban, mostanra azonban több luxust is megengedhet magának. Jelenleg Frank Zappa egykori hét háló- és hat fürdőszobás, Hollywood Hills-i otthonát tudhatja a magáénak, amiért 5.25 millió dollárt (~ 1.5 milliárd forint) perkált ki.

Brie Larson

Az Oscar-díjas színésznő élete sem indult könnyen, ugyanis testvérével és édesanyjával annak idején egyetlen szobán voltak kénytelenek osztozni egy burbanki ingatlanban, mely időszakról tavaly az ABC-nek mesélt.

Egy egyszobás stúdiólakásban éltünk, ahol az ágy a falról nyílt le. Anyukám még egy Happy Meal menüt sem engedhetett meg magának, folyton Top Rament ettünk. Gyerekként nem voltak játékaim és a ruhatáram is mindössze két pólóból és egy farmerből állt, de ott volt nekem az anyukám, és úgy emlékszem arra az időszakra, mint életem legjobbjára. Imádtam, de tényleg

– nyilatkozta a színésznő, aki jelenleg egy háromszobás házban él Los Angeles egyik előkelő negyedében.

Andy Samberg

A Saturday Night Live sztárja saját bevallása szerint 1998-ban, három, nyári táborban megismert cimborájával költözött New Yorkba a könnyebb élet reményében, ám alaposan elszámította magát, ugyanis a hatalmas metropoliszban lakni minden volt, csak épp egyszerű nem. A négy barát egy két hálószobás lakásban húzta meg magát, amit függönyök segítségével osztottak négy részre.

Katasztrófa volt! Mindannyian ki voltunk borulva, azok a srácok ráadásul nem ismerték az önuralom fogalmát. Nem volt köztünk senki, aki takarított volna, így fél év múlva csak úgy hemzsegtek a patkányok és egerek a lakásban. Bay Areában nőttem fel, így egynek érzem magam a természettel, de ez még nekem is sok volt. Kaliforniában a természet mesés, New Yorkban undorító

– elevenítette fel élményeit Samberg, majd így folytatta:

Eleinte nagyon nehezen viseltem a dolgot, de ahogy beköszöntött a nyár, emlékszem, hogy kezemben egy vízipisztollyal feküdtem a kanapén a tévé előtt, és minden alkalommal, amikor a készülék mögött feltűnt egy rágcsáló, lespricceltem a pisztollyal. Szóba sem jöhetett, hogy megpróbáljuk elkapni őket, meg kellett tanulniuk elrejtőzni előlünk.

A The Los Angeles Times szerint a színész és felesége, Joanna Newsom jelenleg a legendás Charlie Chaplin 6400 négyzetméteres, négy hálószobával rendelkező Hollywood Hills-i villájában él, amit 6.25 millió dollárért (~ 1.7 milliárd forint) vásároltak meg annak idején.

Goldie Hawn

Kate Hudson édesanyja is maga kellett megkeresse a kenyérre és lakbérre valót, ugyanis már aznap szembesült végzetével, amikor betette a lábát New Yorkba.

Tizenkilenc éves kislány voltam, amikor kitettek New Yorkban azzal a tudattal, hogy állásom van a World's Fairnél, de kiderült, hogy az emberek, akikkel eredetileg együtt éltem volna, már nem voltak ott, így másik lakás után kellett néznem. Találtam egy egyszobás, csótány-fertőzött ingatlant, oda költöztem be

– vallotta a színésznő, aki a 60-as években futott be a Rowan & Martin's Laugh-In és a Good Morning, World című szériákkal.

A most 71 éves Goldie és férje, Kurt Russell napjainkban magukénak tudhatnak egy New York-i lakást és egy 6300 négyzetméteres, öt hálószobás házat Los Angeles Pacific Palisades nevű szomszédságában.

Amy Schumer

Napjaink egyik legnépszerűbb komikája is mélyről indult, és azzal a szándékkal költözött New Yorkba, hogy híres színésznő legyen, ám igencsak türelmesen kellett várnia a nagy áttörésre.

2003-ban, a diplomám megszerzése után érkeztem New Yorkba azzal az álommal, hogy színésznő legyek. A Craigslisten keresztül találtam egy kis stúdióalkást a Kínai negyedben, amiért 1275 dollárt (~ 357 ezer forint) kellett fizetnem havonta. Ezt egy simlis bróker adta ki nekem, aki folyton osztotta az észt, hogyan lehet talpon maradni a városban. Azt gondoltam, megengedhetem magamnak a helyet, de hamar rájöttem, hogy szobatársat kell találnom. Feltettem a hirdetést és találtam egy ohiói diákot, aki hajlandó volt kiperkálni a lakbér felét és elviselte, hogy emeletes ágyon kellett aludnia. Szerencsére jó fej volt, mindig együtt néztük a Szex és New Yorkot a tévében. Egyikünk sem élt túl nagy társasági életet, de ha fel akartunk vinni magunkhoz valamit, azt trükkösen kellett megoldanunk

– nyilatkozta Amy a Brick Undergroundnak 2010-ben, aki öt évvel később, 2015-ben egy 1.625 millió dolláros (~ 455 millió forint) Upper West Side-i lakásba tette át székhelyét, onnan pedig tavaly egy 12.147 millió dollárt (~ 3.4 milliárd forint) érő, a Hudson-folyóra néző, szintén Upper West Side-i ingatlanba költözött.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek