Starity

Alicia Keys elárulta, miért nem sminkeli többé magát

2017. január 18. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tizenötszörös Grammy-díjas énekesnő körülbelül egy évvel ezelőtt hagyott fel arca rendszeres festésével.

hirdetés

Az Allure magazin Alicia Keys-t kérte fel legújabb száma címpalsztárjának és ahogy az ilyenkor lenni szokott, egy mindenre kitérő interjú is készült az énekesnővel. Érdekesség, hogy egy év után ez volt az első alkalom, hogy kisminkelték Aliciát, aki a lap címlapján azonban makeup nélkül látható.

Nem vagyok a smink rabja, de nem is ellenzem, ha valaki festeni akarja magát. Nekem is megvolt a lehetőségem, hogy válasszak és éltem is vele. Húszéves voltam karrierem kezdetén, amikor belekerültem ebbe a világba, ahol mindenkit vastag sminkréteg borít. Engem is jól kikentek, aztán mehettem a reflektorfénybe, ahol két-három órát izzadtam. Sok időbe telt, mire eljutottam arra a pontra, hogy már nem is tudtam, ki vagyok a rengeteg festék alatt

– nyilatkozta Alicia.

Úgy gondolom, hogy egy nőnek a saját kezében kell legyen a döntés azzal kapcsolatban, hogy mit tesz az arcával, a testével, az egészségével. Mindegy, hogy melyik kifejezési mód tölt el energiával, azt kell tenned, ami neked jó. Én egyáltalán nem vagyok a híve annak, hogy eleget tegyünk a külsőnkkel kapcsolatos, már-már nevetségesen magas, valószerűtlen elvárásoknak, melyeket felénk, nők felé támasztanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek