Starity

Bryce Dallas Howard alig várja, hogy megkezdődjön a Jurassic World 2 forgatása

2017. január 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves színésznő már nagyon készül arra, hogy ismét Claire bőrébe bújjon.

hirdetés

2015 júniusában került a mozikba a Jurassic Park folytatásaként elkészült Jurassic Wolrd című kalandfilm, ami még a vártnál is több bevételt hozott a készítők konyhájára, így a Universal Stúdió nem hezitált sokáig, hogy beruházzon-e egy második részre. A folytatásban természetesen visszatér Chris Pratt és Bryce Dallas Howard – utóbbi ráadásul már másra sem bír gondolni, csak a forgatás megkezdésére.

Kora reggel részt vettem egy sajtótájékoztatón – tényleg nagyon korán –, utána pedig volt egy 15 perces pihenőm, amikor ledőltem, és azon imádkoztam, ne álmodjak a Jurassicról, hadd pihenjem ki magam. Mantráztam is, hogy ne gondoljak rá, mert általában folyton a film folytatásánál járnak a gondolataim

– nyilatkozta a színésznő, és azt is hozzátette, hogy reméli, karaktere ezúttal nem mutatja be a híres magassarkúban menekülős jelenetét, ahogy az első részben tette.

A film forgatási munkálatai egyébként még idén megkezdődnek J.A. Bayona rendezésében, ugyanis a készítők 2018 nyarára ígérik a produkció mozikba kerülését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek