Starity

Gond van a paradicsomban? Liam Payne Los Angelesbe költözne a karrierje kedvéért

2017. január 18. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van mit megbeszélnie az első gyermekét váró énekesnek és barátnőjének.

hirdetés

A Mirror számolt be róla, hogy kisebb konfliktus alakult ki Liam Payne és Cheryl Cole között, ugyanis előbbi az Egyesült Államokba tenné át székhelyét, utóbbi azonban kétségbeesetten ragaszkodik az Egyesült Királysághoz. A pletyka nem sokkal azután kelt szárnyra, hogy Liam Los Angelesbe utazott első szólólemezének munkálatai miatt, ahol boldog-boldogtalannak azt híresztelte, mennyire otthon érzi magát az angyalok városában.

Liam jelenleg a karrierjére koncentrál, rengeteg időt és energiát fektet bele. A barátainak azt híreszteli, hogy nagyon boldog és Los Angelesben otthonra lelt, itt képzeli el a jövőjét. Szívesen áttelepedne ide, ami a karrierje és családja szempontjából is a legjobb döntés lenne, egyenesen imádja ezt a fesztelen életmódot. Cheryl ezzel szemben vonakodik elhagyni az Egyesült Királyságot, mert szeretne közel lenni a családjához, különösen édesanyjához, Joanhoz. Állítólag többször is összevesztek már emiatt, mélyponton vannak

– nyilatkozta egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek