Starity

Ed Sheeran készen áll a családalapításra

2017. január 18. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves énekes legutóbbi interjújában elárulta, hogy soha nem volt még ilyen boldog, mint most, jelenlegi párja oldalán.

hirdetés

Ed Sheeran a közelmúltban a Beats 1/Apple Music munkatársának, Zane Lowe-nak adott interjút és ez alkalommal nyíltan beszélt féltve őrzött magánéletéről és szót ejtett egy évet felölelő szabadságáról is. A téma egyébként azért merült fel, mert Ed alkoholfogyasztási szokásairól nyilatkozott és elárulta, hogy tervben van saját pubjának a lakásáról való leválasztása.

Jelen pillanatban az a baj a házammal, hogy ha partit tartok, minden ott van egy helyen, de amikor majd gyerekeim lesznek, nem lesz nekik való így az ingatlan, ugyanakkor szeretném a közelemben tartani a haverokat és a sört. Így mindeképp jó ötlet elválasztani a házamat a pubtól

– magyarázta az énekes, majd a kérdésre, hogy szeretne-e családot alapítani a jövőben, így felelt:

Mindenképpen! Már tavaly is felmerült bennem a gondolat, hogy gyereket szeretnék. Készen állok a családalapításra.

Az énekes egyébként tavaly jött össze az általa még a középiskolából ismert Cherry Seabornnel és bevallása szerint még soha nem érezte ilyen jól magát egyetlen kapcsolatban sem. Azt is hozzátette, hogy amennyiben úgy döntenek, hogy belevágnak a babaprojektbe, és a gyerekek elérik a 4-5 éves kort, szabadságra mennek mind a ketten.

Amikor a srácok 4-5 évesek lesznek és megkezdik a sulit, kiszállok a bizniszből. Bruce Springsteen is így csinálta annak idején, én is ezt a példát szeretném majd követni. Úgy gondolok arra az időszakra, hogy majd felállítok egy kis stúdiót vidéken – ez már most is megvan – és új előadókkal ülök le dalokat írni és producerként melózok majd.

És hogy hogyan vélekedik új barátnőjéről és merre tart a kapcsolatuk? Elárulta!

Ez volt az első alkalom, amikor úgy tényleg istenigazából szerelmes lettem. Azért is vettem ki egy év szabadságot, mert a partnerem felmondott a New York-i munkahelyén – mostanra állást talált Londonban, ami nagyszerű – és alapvetően mindketten úgy döntöttünk, hogy hagyjunk fel a melóval és fűzzük szorosabbra a köztünk lévő köteléket. Elutaztunk és minden napot együtt töltöttük. Az elmúlt évben összesen három napot voltunk távol egymástól... nagyon-nagyon megszilárdult a kapcsolatunk. Sosem voltam még ilyen boldog. Sosem éreztem még ilyen jól magam. Sosem voltam még ilyen inspirált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek