Starity

Demi Lovato visszatérne a filmvászonra

2017. január 19. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi években elsősorban énekesnői karrierjének egyengetésére koncentrált a fiatal tehetség, most azonban úgy érzi, ideje lenne visszatérnie a filmezéshez is.

hirdetés

Demi Lovato több alkalommal is bizonyította a múltban, hogy vitathatatlan hangi adottságai miatt remek énekesnő, ugyanakkor színésznek sem utolsó. Bár az elmúlt években nem láthattuk a filmvásznon, a háttérben ennek ellenére keményen dolgozott és dolgozik, hiszen zenei pályája mellett olyan alkotáskban szinkronizál jelenleg, mint a Charming és a Hupikék törpikék: Az elveszett falu.

Az énekesnő a minap az ET-nek adott interjút, a beszélgetés során pedig elárulta, hogy nagyon szeretne visszatérni a filmezéshez, egy dolog azonban visszatartja: a tetoválásai. Mostanra ugyanis számtalan kisebb-nagyobb ábra díszíti a testét és meglátása szerint egy örökkévalóságig tartana, mire azokat minden forgatás előtt eltakarnák a sminkesek.

Kicsit elkapott a színészkedős hév, szeretnék visszatérni, de azt hiszem, mostanra túl sok tetoválásom lett. Örökké tartana az elrejtésük

– nyilatkozta Demi, aki jelenleg legújabb nagylemezén dolgozik.

Jelenleg a stúdióban vagyok, fantasztikus anyagon dolgozom. Próbálom kitatlálni, milyen hangzásvilágot szeretnék az új lemezre.

Demi továbbá azt is elárulta, hogy már izgatottan készül a Grammy-gálára, ugyanis ez az első olyan év, hogy jelöltként vesz részt a rendezvényen.

Határozottan izgatott vagyok miatta. Még nem választottam ki a ruhámat, de nagyon izgulok. Ez egy teljesen új élmény számomra. Még sosem jelöltek korábban, így nagyon hálás vagyok – azért is idegeskedek annyira, mert ott leszek egy csupa tehetséges és fantasztikus énekesekből álló társaság tagjaként.

A színész-énekesnőt továbbá arról kérdezte az őt faggató riporter, hogy milyen érzés számára, hogy ő szólaltatja meg Törpillát az új Hupikék törpikék-filmben, ami előreláthatóan még idén áprilisban a mozikba kerül.

Lehetőségem nyílt úgy színészkedni, hogy nem kellett kamerák elé állnom, amit nagyon jó dolognak tartok. Nem kellett végigmennem a frizura-smink procedúrán és nem kellett aggódnom a jó szög miatt. Jó érzés volt animáltnak lenni, játszani a hangommal és csak élvezni az egészet, ugyanakkor izgalmas is egy ilyen ikonikus karakternek kölcsönözni a hangját és ezáltal részese lenni egy hatalmas, klasszikus, időtálló franchise-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek