Starity

Kanye West meggyőzte Kim Kardashiant, hogy ne adja be a válókeresetet

2017. január 19. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mégis igazak a korábbi pletykák: Kim szíve szerint elhagyta volna Kanyét.

hirdetés

December elején még attól volt hangos a világsajtó, hogy a végéhez közeledik Kim Kardashian és Kanye West két éve tartó házassága, a híresztelést azonban pár nappal később megcáfolta egy családi barát, Jonathan Cheban. Nemrég azonban kiderült, hogy nem csak üres pletykáról volt szó, Kim ugyanis valóban a válást fontolgatta és a férje győzte meg arról, hogy ne dobják el kapcsolatukat, hanem inkább dolgozzanak a problémák kiküszöbölésén.

Minderre akkor került sor, amikor a rapper mentális problémák miatt kórházba került, és míg ő egy neves intézményben lábadozott, felesége közös gyerekeikkel együtt átcuccolt édesanyjához, Kris Jennerhez.

Kanye megesküdött, hogy végigcsinálja az intenzív terápiát. Szeretne jól lenni és bármire hajlandó azért, hogy újra egészségesnek mondhassa magát

– nyilatkozta az Us Weeklynek egy barát, aki azt is megerősítette, hogy Jay Z megbocsátott a rappernek, amiért őt és feleségét, Beyoncét nem éppen szép szavakkal illette a közelmúltban.

Jay belátta és megértette, hogy Kanye nem érezte jól magát, amikor az ominózus megjegyzéseket tette rájuk. Megbocsátott Kanyének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek