Starity

Komolyodik a kapcsolat Drake és J.Lo között! Az énekesnő bemutatta párjának a gyerekeit

2017. január 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kezdeti fellángolás erősnek bizonyult, ugyanis az énekesnő és a rapper kapcsolata egyre komolyabbra fordul.

hirdetés

Nem sokkal azután, hogy Drake és Rihanna szakítottak, a rapper Jennifer Lopeznek kezdett udvarolni, és minden jel arra utal, hogy a kapcsolat új szintre lépett, ugyanis a színész-énekesnő már be is mutatta tőle 17 évvel fiatalabb párját nyolcéves ikreinek, Maxnek és Emme-nek.

Drake sok időt tölt Jennifer új, Bel Airben vásárolt házában és már a gyerekekkel is találkozott. Jól érzik magukat együtt és a gyerekek is megszerették Drake-et, minden dalát ismerik, így szívesen töltik vele az idejüket

– nyilatkozta egy bennfentes az Us Weeklynek és hozzátette, hogy a pár általában közös főzőcskével és filmnézéssel múlatja az időt, amikor együtt vannak.

A fent említett forrás szót ejtett arról is, hogy decemberben a rapper izgalmas meglepetéssel készült szerelme számára, ugyanis miután megtudta, hogy J.Lo annak idején nem vett részt a szalagavató bálon, kibérelt egy templomot, amit téli csodavilággá változtatott, hogy ott romantikázzanak, távol a rivaldafénytől és a paparazzóktól.

Drake szerette volna bepótolni ezt a kimaradt élményt. Jen a gyerekkori szerelme volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek