Starity

Közös dalon dolgozik Ariana Grande és John Legend

2017. január 20. 07:07   |   Szerző: Rainbowdashh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Walt Disney klasszikus történetének filmváltozata márciusban kerül bemutatásra a mozikban. A nagyszerű színészek, jelmezek és csodálatos képi világ mellett a filmzenékre is nagy hangsúlyt fektettek a készítők, hiszen olyan neves előadók, mint Ariana Grande és John Legend örvendeztetnek meg minket közös produkciójukkal.

hirdetés

Az együttműködésről már január elejétől sejteni lehetett, azonban a duettről terjengő találgatásoknak vége, hiszen a Disney hivatalosan is megerősítette, hogy a pletyka igaz, és a két énekes közös művét hallhatjuk majd a film betétdalaként.

Fotó: Instagram / Disney (screenshot)

​Legend felesége, Christine Teigen azon szerencsések közé tartozik, akik már hallhatták az elkészült művet. Lelkesedését több bejegyzésben is megosztotta a Twitteren.

Most hallgattam meg a teljes Beauty and the Beast-dalt John és Ariana Grande előadásában, és hihetetlenül szép! El sem hiszem, hogy Lunának olyan papája van, aki a valaha volt kedvenc Disney-dalomat énekli! Jobban teszi, ha értékeli ezt a sz*rt, annyira szép!

Fotók: Twitter / Chrissy Teigen (screenshots)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek