Starity

Egykori menedzsere beismerte, hogy több millió dollárt lopott Alanis Morissette-től

2017. január 20. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jonathan Schwartz 2009 és 2016 között volt a nyolcszoros Grammy-díjas énekesnő menedzsere.

hirdetés
Egykori menedzsere beismerte, hogy több millió dollárt lopott Alanis Morissette-től

Alanis Morissette talán még nem is sejtette, hogy élete legjobb üzletét csinálja meg, amikor úgy döntött, megválik menedzserétől, ugyanis amikor ügyei intézését átvette Howard Grossman, rámutatott, hogy elődje súlyos milliókkal rövidítette meg őt közös munkájuk során. Több se kellett az énekesnőnek, beperelte volt menedzserét, aki a bíróságon beismerte: 4.8 millió dollárt (~ 1.3 milliárd forint) lopott Morissette-től és további 2 millió dollárt (~ 562 millió forint) más előadóktól.

A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy Schwartz dolga az énekesnő bevételeinek összegyűjtése, befektetési számláinak kezelése és kiadásainak kifizetése volt, de önhatalmúan úgy döntött, nem árt egy kis mellékest is félretennie sokrétű munkájáért cserébe. Alanis most 15 millió dolláros (~ 4.2 milliárd forint) kártérítést követel a férfitól, mivel meglátása szerint akár tönkre is mehetett volna a csalás miatt.

Az énekesnő egyébként több, mint 60 millió albumot adott el világszerte, nettó vagyonát pedig körülbelül 45 millió dollárra (~ 12.6 milliárd forint) becsülik a szakemberek. Saját bevallása szerint egykori menedzsere mindig nyugalomra intette, hogy pénzügyi tekintetben nincs miért aggódnia. Schwartz azzal magyarázta tettét, hogy Morissette-nek nem kellett keményen megdolgoznia a pénzért, mivel anyagilag stabil lábakon állt, fel sem tűnt neki a lenyúlás.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek