Starity

Lesifotós hozta ki a béketűrésből Chrissy Teigent

2017. január 20. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 31 éves szupermodell teljesen kikelt magából és a Twitteren hozta nyilvánosságra, milyen undorító módon viselkedett vele egy lesifotós, miután leszállt a gépe New Yorkban, a John F. Kennedy reptéren.

hirdetés

Az egyik lesifotós a JFK-n azt kérdezte tőlem, hogy Ha az emberek a majmokból fejlődtek ki, John Legend [Chrissy férje – a szerk.] mit keres még mindig itt?. És ezek után az emberek csodálkoznak, miért tűnnek ingerültnek a celebek a fotókon. Én kedves voltam ehhez az emberhez, válaszoltam a főzéssel kapcsolatos kérdéseire, aztán egyszer csak előállt ezzel. Kib*szott undorító! Ráadásul John is mellettem volt. A Milyen egyszerű ételeket készítsünk el otthon? kérdéstől eljutottunk addig, amíg azt nem mondta, hogy Ha egy zsidó vámpírrá válik, továbbra is félni fog a keresztektől?

– elevenítette fel az antiszemitista és rasszista beszólásokkal tűzdelt találkozás emlékét Chrissy, akinek feltett szándéka, hogy megtalálja a fotóst, ugyanis perelni szeretné őt a történtek miatt.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek