Starity

Odáig van fiatal szerelméért Britney Spears

2017. január 21. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Először nyilatkozott fiatal szerelméről a legendás énekesnő, és azt is elárulta, hogy ismerkedtek meg!

hirdetés

Fotó: Instagram / Britney Spears

Britney talán eddigi leghelyesebb barátjával büszkélkedhet a nyilvánosság előtt. A 22 éves fitness modell odáig van a legendás pophercegnőért, aki most elárulta, hogyan ismerkedtek meg.

Azt hiszem a forgatáson ismertem meg.... A Slumber Partyhoz készítettük a klipet. Az egyik jelenetnél 20 percet kellett várnunk a rendezőre, s mivel össze voltunk zárva, így beszélgetnünk kellett. Ő nem ismert engem, mármint a nevemet igen, de nem igazán tudja, milyen ember vagyok. Megkért, hogy meséljek magamról, én pedig arra gondoltam, »ki a fene ez a csávó«.... Beszélgetni kezdtünk a sushiról és azokról a dolgokról, amiket kedvelünk, s megegyeztünk, hogy egy nap el kéne mennünk sushit enni. Megadta a számát.

Nem volt komoly az elején, csak dumáltunk, tapasztalunk, tudod. Megtartottam a számát azért, és nagyon furcsa, mert egy-két hónappal később megtaláltam a táskámban és azt gondoltam, hogy ez a srác nagyon cuki volt. Szóval felhívtam és azóta együtt vagyunk. Ő egy nagyon szórakoztató, kedves személy

– mesélte a pophercegnő az interjújában.

Ezt megelőzően egy képet posztolt róla Twitteren, amiben arról számolt be, őrülten szerelmes párjába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek