Starity

J. K. Rowling rossz hírt közölt a rajongókkal

2017. január 22. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű írónő a Twitteren törte össze a rajongók által dédelgetett álmot.

hirdetés
J. K. Rowling rossz hírt közölt a rajongókkal

Múlt héten Jim Hill történész / újságíró számolt be arról az orlandói Universal élménypark nem hivatalos csatornáján keresztül, hogy filmtrilógia készül a Harry Potter és az elátkozott gyermek című műből, és a Harry Potter-sorozat főszereplői, Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint jelenleg is tárgyalásokat folytatnak a Warner Bros.-szal a visszatérésükkel kapcsolatban.

Mint kiderült, Hill értesülései nem voltak valósak, ugyanis J. K. Rowling írónő a Twitteren cáfolta meg, hogy újabb filmadaptációkról szóló szerződést írt volna alá a stúdióval. 

Tudom, hogy sokan keresnek okot ma az ünneplésre, de NEM IGAZAK a pletykák a Harry Potter és az elátkozott gyermek trilógia képében történő filmrevitelével kapcsolatban

– írta a mikroblogon.

Ezt követően Jim Hill szintén a Twitteren válaszolt és megírta, hogy ő a Warner Bros.-nál dolgozó ismerőse révén szerzett tudomást a dologról és biztos volt az információ hitelességében.

Az utolsó Harry Potter-film egyébként 2011-ben került a mozikba, és 7. 72 milliárd dollárt hozott a készítők konyhájára. Ennek kiegészítéseképp tavaly novemberben mutatták be a mozik a Legendás állatok és megfigyelésük című alkotást, ami szintén nagy siker volt: 802 millió dollár bevételt hozott. Ezzel szemben a Harry Potter és az elátkozott gyermek színdarabként került bemutatásra – tavaly kezdték el játszani Londonban –, de egyelőre nincs szó arról, hogy filmre is vinnék a történetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek