Starity

Gyönyörű tinédzser lett Dwayne Johnson nagyobbik lányából

2017. január 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 44 éves színész a People's Choice Awardsra vitte magával a lányát, aki kész kis nővé érett az elmúlt években.

hirdetés

Simone Alexandra Johnson augusztusban ünnepli majd 16. születésnapját, de már most igazi bombázó, így édesapjának minden bizonnyal nem lesz könnyű dolga, amikor a lány udvarlói egymásnak adogatják a kilincset. Egyelőre azonban nincs oka aggódni a színésznek, hiszen jelenleg még ő a lánya „randipartnere” az olyan neves eseményeken, mint amilyen a People's Choice Awards is volt. A neves eseményen ugyanis családjukból ők ketten jelentek meg (Johnson párja otthon maradt egyéves kislányukkal), és remekül festettek együtt.

Dwayne egyébként díjat is nyert az este folyamán, mivel a közönség neki ítélte a prémium kategóriás sorozatban játszó kedvenc színésznek járó szobrocskát, amit hatalmas mosollyal vett át. Az este más okból is emlékezetes volt a The Rock néven is emlegetett sztár számára, hiszen kollégájával, Kevin Harttal egy kis adok-kapokkal is meglepték a közönséget. Utóbbi köszönőbeszédében viccesen kihagyta a felsorolásból Johnsont, akivel egyébként régóta jó barátságot ápol.

Végül, de nem utolsósorban szeretnék köszönetet mondani az összes kollégámnak, akikkel valaha együtt dolgoztam, mivel ők segítettek azzá válnom ebben az iparágban, aki vagyok. Nagyra értékellek mindannyiótokat, és csak a segítségeteknek köszönhetően vagyok képes végigvinni mindezt a kamerák előtt. Szóval ez a díj a kollégáimnak is jár, The Rock kivételével, aki egyáltalán nem segített nekem. Sőt, igazából el is vettél a tehetségemből, mióta bekerültél az életembe

– viccelődött Hart.

Fotó: CBS

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek