Starity

Virginia Hernández egy időre abbahagyja a modellkedést

2017. január 23. 06:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori panamai szépségkirálynő, Virginia Hernandez a tanulásra szeretne koncentrálni.

hirdetés
Virginia Hernández egy időre abbahagyja a modellkedést

Virginia Hernandez már évek óta modellkedik, 2013-ban jelentkezett első szépségversenyére, a Miss World Panamára, ahol végül az ő fejére került a korona, a világversenyen azonban nem ért el helyezést. Anyolí Ábrego és Karen Jordan mellett 2014-től ő is a panamai Atlas márka arca lett. Az azt követő években számos panamai magazin címlapján tündökölt, 2016-ban pedig Carmen Jaramillo neki adta át a Miss Earth koronát. 

A napokban a LatinOL-nak adott interjút, melyben esmesélte, hogy a 2017-es év más lesz számára, és egy időre felfüggeszti a modell-karrierjét.

Sok mindent át kellett értékelnem az életemben, az Atlasnál eltöltött idő csodálatos volt számomra, és rengeteg barátot szereztem, de most úgy gondolom, hogy a tanulás a lefontosabb. A modellkedést is abba kell hagynom egy időre, jó lett volna még megmérettetni magam versenyeken, de azt az időt amit a felkészülésekre fordítottam, most a tanulás váltja majd föl

– nyilatkozta a 26 éves modell, aki a panamai Licenciatura en Ingeniería Industria egyetemen tanul mérnöknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek