Starity

Lily Collins szerint nagyon fontos felhívni a lányok figyelmét az anorexia veszélyének fontosságára

2017. január 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még idén bemutatásra kerül a színésznő To The Bones című filmje, melyben egy anorexiával küzdő fiatal lányt alakít.

hirdetés

Lily Collins igazán megtisztelve érzi magát, amiért ő kapta a főszerepet a Marti Noxon rendezte drámában, melynek központi témája az anorexia. A film a Sundance filmfesztiválra is kijutott, ám ezen felül van egy másik nagy pozitívuma Lily életében: segített neki, hogy feldolgozza azokat az éveket, amikor tinédzserként maga is a betegség foglya volt.

Mind fizikai, mind érzelmi tekintetben hatalmas élmény volt a film számomra. Sokan segítettek nekem, ráadásul ez egy olyan történet, amit igenis el kell mondani, meg kell osztani. Az anorexia, mint téma tabunak számít, de szerintem fontos beszélni róla és jobb ilyen formában megtenni azt, ahogyan mi reprezentáltuk. Nagyon büszke vagyok a filmre és izgulok, amiért kijutottunk a Sundance-re

– nyilatkozta az ET-nek Lily és őszintén vallott a karakterével kapcsolatos személyes vonatkozásáról is.

Ez határozottan egy drámai szerep volt nekem. Tinédzserként én magam is étkezési zavarral küzdöttem. Tavaly írtam egy könyvet, és alig egy héttel azelőtt írtam meg az ezzel kapcsolatos élményeimről szóló fejezetet, hogy megkaptam volna a film forgatókönyvét. Olyan volt, mintha az univerzum így üzenne, hogy tegyem a helyükre a dolgokat, nézzek szembe a történtekkel és a félelmeimmel.

Micsoda hatalmas pillanat ez számomra! A kezemben tartom a múltamat, nyitott vagyok a jövőre nézve és nincs bennem se szégyen, se megbánás a tapasztalataimmal kapcsolatban. Az étkezési zavarokról szóló történetem megosztása és a film személyes vonatkozása teszi ezt a pillanatot életem legteljesebbé

– írta később az Instagramon az alábbi felvétel mellé a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek