Starity

Ashley Greene életében a karrier az első! Idén még nem hajlandó oltár elé állni

2017. január 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Decemberben gyűrű került a színésznő ujjára, de bevallotta: rövidtávú terveik között egyelőre nem szerepel a házasságkötés.

hirdetés

Párja, Paul Khoury varázslatos lánykérést kerekített egy decemberi kiruccanásból és Ashley Green boldogan mondott igent neki, ám mint kiderült, a sztárpár idén még biztosan nem köti össze az életét, aminek egyszerű okai vannak.

Szeretném élvezni a jegyességet, és úgy érzem, ha már most, év vége előtt elkezdeném szervezni a nagy napot, nagyon stresszessé tenné a dolgot. Egyáltalán nem akarom, hogy így legyen. Élvezni akarom. Tudom, hogy eljön majd a pillanat és élvezni fogom a házaséletet is. Idén azonban szeretnénk a karrierünkre koncentrálni és elkezdeni építgetni a közös életünket

– nyilatkozta Ashley az E! Online-nak, aki már most nagyon elfoglalt, hiszen szerepet játszik a Bűnös utakon című sorozatban, emellett idén kerül bemutatásra Antiquities című filmje. Jelenleg az Accident Mant forgatja, valamint a Max & Me animációs produkcióban szinkronizál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek