Starity

9 érdekesség a Pretty Little Liars utolsó 10 epizódjáról

2017. január 23. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Freeform népszerű drámasorozatának készítői egy sajtótájékoztatón árulták el, mire számítsunk a folytatásban.

hirdetés

Áprilisban tér vissza a képernyőkre a 2010 óta nagy sikerrel futó Pretty Little Liars utolsó tíz epizódjával, melyben ismét parázs izgalmakra számíthatunk. Hogy pontosan mi mindenre? Maguk a készítők árulták el!

Fotó: Freeform

1. A lányok megmutatják vokális képességeiket

Oliver Goldstick executive producer vallott arról, hogy tisztában vannak azzal, hogy a főszereplőket alakító színészek közül többen is jó hangi adottságokkal rendelkeznek, így vétek volna, ha az utolsó epizódokban ezt ne mutatnák meg a nézőknek is.

2. Számíthatunk még egy időugrásra

I. Marlene King kreátor megerősítette, hogy ezúttal nem öt, hanem egyetlen évet ugrunk majd az időben a történet végetérte előtt. (Ez minden bizonnyal szorosan a finálé előtt lesz látható.)

3. Nincs elfelejtve Alison osztálytermes jelenete

A hatodik évadban láthattuk a jelenetet, amikor Alison tanárként az órájára készül és barátnői azzal rontanak rá, hogy valaki közeledik, akitől a lány láthatóan retteg. Joseph Dougherty executive producer beismerte, ez a jelenet egyáltalán nincs elfelejtve és meg fogjuk tudni, kinek a közeledésétől tart Ali.

4. Semmi sem az, aminek látszik

Bár úgy tűnhet, a készítők közkívánatra úgy zárják le a történetet, hogy összehozzák egymással a shipperek kedvenceit, közel sem biztos, hogy minden hazug középiskolai szerelme mellett horgonyoz majd le.

Azok a párok, akiket egymásnak teremtettek, visszatalálnak egymáshoz. Nagyon rögös út lesz, rengeteg hullámvölggyel, mire a végére érünk a történetnek

– nyilatkozta Marlene.

5. Az utolsó tíz epizód egyben köszönetnyilvánítás lesz a rajongóknak

Ahogy ígértük, ez lesz a legsokkolóbb, legromantikusabb, leghalálosabb évad, ugyanakkor az utolsó részek útján szeretnék köszönetet mondani a rajongóknak, így egyfajta szerelmes levélként is felfoghatjuk

– mondta a kreátor.

Fotó: Freeform

6. Mindent megtudunk a DiLaurentis családról

Míg a történet elején egy apró, átlagos családnak tűntek DiLaurentisék, mostanra szinte mindenkivel rokoni kapcsolatba kerültek valamilyen módon, de Goldstick azt ígéri, lehull a lepel az összes titokról és Ali cselekedetei is értelmet nyernek.

7. A stáb ugyanolyan zavarban volt, mint a nézők

Köztudott, hogy már dobozba kerültek az utolsó képkockák is, de a szereplők elárulták, számukra is legalább olyan kuszának tűnt a történet, mint a nézőknek és nagyon kellett figyelniük, hogy nyomon tudják követni, merre tartanak az események.

Ugyanolyan zavarodott vagyok én is, mint a nézők, pedig én szerepelek a sorozatban. Nagyon szórakoztató volt. Kevés híján nekünk is grafikonokon kellett elmagyarázniuk Marlene-éknek, hogy mi történik ahhoz, hogy meg is értsük

– viccelődött az Ariát alakító Lucy Hale.

8. A szereplők alig várják, hogy a nézők végre lássák a finálét

Azért is vagyok olyan izgatott, hogy a rajongók végre lássák a történet végét, mert végre megkapják a nekik kijáró válaszokat. Minden kérdésre választ kapnak egy kivételével: hogy hogyan jutottak ki az anyukáink a pincéből. Ezt sosem fogjuk megtudni

– magyarázta az Emilyt életre keltő Shay Mitchell.

9. A.D. egy veszélyes társasjátékot űz majd a lányokkal

Az „A” utódjaként feltűnt új főgonosz egy játékot küld a lányoknak, akiknek ezen kell átverekedniük magukat az utolsó részekben – és nem, nem a Jumanjiról van szó!

Az A.D. által kreált játék arra készteti a hazugokat, hogy végigjátsszák az utolsó tíz epizódot, a tét pedig minden körben magasabb és magasabb lesz

– nyilatkozta King.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek