Starity

Bejelentették a Star Wars VIII címét és bemutatásának dátumát

2017. január 24. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak néhány hónap és végre jegyet válthatunk a népszerű franchise nyolcadik epizódjára.

hirdetés
Bejelentették a Star Wars VIII címét és bemutatásának dátumát

A várakozás véget ért, néhány órája ugyanis közzétették a készítők, hogy 2017. december 15-én kerül a mozikba a Star Wars VIII, melynek Az utolsó Jedi címet választották a készítők. A film forgatókönyvét a rendező Rian Johnson írta, maga a történet pedig ott veszi fel a vezérfonalat, ahol a 2015 decemberében bemutatott Az ébredő Erő letette.

A folytatásban már biztosan visszatér Mark HamillAdam DriverDaisy RidleyJohn Boyega, Oscar IsaacLupita Nyong'oDomhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis, valamint „újoncként” csatlakozik a stábhoz Benicio Del ToroLaura Dern és Kelly Marie Tran. 

Arról egyelőre nincs pontos információ, hogy mi lesz a Carrie Fisher által életre keltett Leia hercegnő jeleneteivel, ugyanis a színésznő decemberben életét vesztette, de már több fontosabb cselekmény is dobozba került a szereplésével. Érdekesség, hogy ezek egy része a két év múlva bemutatásra kerülő kilencedik rész keretein belül kerültek volna a nézők elé, de a készítők egyelőre nem döntöttek ezzel kapcsolatban.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek