Starity

Béranya hordta ki Amy Smart gyermekét! Itt vannak az első képek a kicsiről

2017. január 24. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 40 éves színésznő egy hónappal ezelőtt, karácsony másnapján vált édesanyává.

hirdetés

Amy Smart aligha lehetne boldogabb, hiszen végre minden tekintetben révbe ért: karrierje felfelé ívelő tendenciát mutat, férjével, Carter Oosterhouse-szal boldog házasságban élnek és végre valóra vált régi vágya, és megtapasztalhatta a szülővé válás csodáját. 

Egy hónappal ezelőtt, december 26-án világra jött a gyönyörű lányunk. Nagyon hálás vagyok, amiért a karjaimban tarthatom őt oly sok évnyi termékenységi probléma után. Egyúttal szeretném megragadni az alkalmat és köszönetet mondani a mi kedves, szerető béranyánknak, amiért kihordta őt

– írta néhány órája az Instagramon a színésznő.

Amy egyébként 2011-ben, mindössze egy évnyi randevúzás után esküdött örök hűsget párjának, de szerencsére azon kevés hollywoodi sztárok közzé tartoznak, akiknek szerelme kiállta az idők próbáját. Kapcsolatukat a kis Flora tette teljessé, saját bevallásuk szerint még nem voltak ilyen boldogok, mint mióta háromtagúra bővült a família.

Ami azt illeti, Amy nincs egyedül: Lucy Liu, Tyra Banks és Jordana Brewster gyermekének is béranya adott életet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek