Starity

Kim és Kylie a legjobban kereső Kardashian-Jennerek

2017. január 24. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian-Jenner család ha valamihez, akkor az üzlethez biztosan ért, hiszen nevükkel fémjelezve bármit képesek eladni.

hirdetés

Nemrég a Forbes magazin nézett utána annak, mi a helyzet Amerika egyik legnagyobb celebcsaládjának háza táján, így megtudhattuk, idén sem voltak anyagi gondjaik. A családból továbbra is Kim Kardashian teszi zsebre a nagy pénzt – az elmúlt évben összesen 51 millió dollárt kaszált –, de húga, Kylie Jenner sem panaszkodhat.

Míg az ezt megelőző évben Kylie elbújhatott nővére mögött, 2016-ban nem panaszkodhatott, hiszen sikeresen elindította saját kozmetikai márkáját, valamint testvérével, Kendall-lal saját kollekciót dobtak piacra. Igaz, a 19 éves lány messze lemarad leghíresebb nővére mögött a maga 18 millió dolláros bevételével, ugyanakkor még így is többet keres, mint Kendall, akit jelenleg a legkeresettebb modellek között tartanak számon – ő 17 millió dollárral növelte banszámlája egyenlegét az elmúlt évben.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek