Starity

Miss Panama és Miss Venezuela megsértették a kolumbiai versenyzőt?

2017. január 25. 05:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két szépségkirálynő-jelölt élő adásban bántotta meg a kolumbiai Andrea Tovart.

hirdetés
Miss Panama és Miss Venezuela megsértették a kolumbiai versenyzőt?

Most, hogy a közösségi oldalak életünk részévé váltak, sok olyan dolgot osztunk meg a világhálón, amit később megbánunk. Így történt ez a Miss Universe két versenyzőjével is. A panamai Keity Mendieta Drennan és a venezuelai Miriam Habach élő adásban sértették meg a kolumbiai versenyzőt, Andrea Tovart – legalábbis a kolubiai lány rajongói szerint.

A lányok – akik nem csak hogy szobatársak a felkészítőtábor alatt, hanem jó barátnők is lettek – egyébként csak egy tréfás videót akartak megosztani a közönséggel, melyben az esélyeket latolgatták és ahol szóba került Miss Kolumbia is. A panamai és a venezuelai versenyző nyíltan nem sértették meg a lányt, de a videón látszik, hogy Miriam sokszor a fülébe sugdos Keitynek.

A kolumbiai lány rajongói kiakadtak a két szépségkirálynő-jelöltre, és úgy gondolják féltékenységből készítették a videót, hiszen a három latina a legnagyobb esélyes a koronára. Azonban Keity és Miriam is bizonyított számos szépséversenyen, ami Andreáról nem mondható el, így az is felmerült, hogy Miss Kolumbia ranjongói ezzel a videóval szeretnének rontani Miss Panama és Miss Venezuela esélyein.

A Miss Panama Szervezet elnöke, Cesar Rodriguez Anel azt nyilatozta, hogy senki sem érti a kolumbiaiak kiborulását, hiszen a videóban semmi bántó nem hangzott el, szerinte jó lenne ha az ilyen versenyeken legalább azok összetartanának, akik egy anyanyelvet beszélnek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek