Starity

Megmutatta eljegyzési gyűrűjét Kirsten Dunst

2017. január 25. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő olyan boldog, hogy amikor arra kérték, mutassa meg, milyen eljegyzési gyűrűt kapott kedvesétől, boldogan tett eleget a kérésnek.

hirdetés

Fargo-beli kollégája, Jesse Plemons alig másfél hete kérte meg a kezét, Kirsten Dunt pedig a fellegekben jár a boldogságtól. Nemrég a Paris Haute Couture Fashion Weeken járt, mely eseményre egy hófehér csipkeruhát választott, ezáltal megtekinthettük, hogyan is mutat majd fehérben, amikor oltár elé áll.

Arról ugyan nem nyilatkozott a 34 éves színésznő, hogy párjával mikor terveznek oltár elé állni, de a legnagyobb mosollyal az arcán mutatta meg, milyen pompás ékszert kapott a férfitól.

Az Us Weekly által felkért szakértő szerint újabban különösen népszerűek a Kirstenéhez hasonló, aranykarikás, ovális formára faragott gyémánttal díszített gyűrűk, így Plemons alaposan beletrafált a kiválasztásánál. A háromkarátos ékszer értéke egyébként 80.000 dollár, azaz megközelítően 22.4 millió forint körül mozog.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek