Starity

Nicola Peltz már be is illeszkedett a Hadid családba

2017. január 25. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves színésznő a közelmúltban kezdett találkozgatni a tőle öt évvel fiatalabb Anwarral.

hirdetés

Gigi és Bella Hadid neve valószínűleg minden, a divat iránt érdeklődést mutató fiatal számára ismerősen cseng, hiszen a lányok évek óta építgetik karrierjüket az iparágban. Nemrég öccsük, Anwar is csatlakozott hozzájuk, aki modellkarrierje beindítása mellett egy csinos barátnőre is szert tett Nicola Peltz személyében – kapcsolatukat romantikus voltát csak most hozták nyilvánosságra –, a színésznő ráadásul már a fiú családjával is megismerkedett, mi több, beilleszkednie is sikerült közzéjük.

Fotó: Instagram / Nicola Peltz

Sokat lógunk együtt Anwarral. Őszintén mondom, ő egy földre szállt angyal. Egy csodálatos ember. Fantasztikus családból származik, Gigi és Bella nagyon édesek, nőiesek és erősek. Csodálatos ilyen emberek között lenni

– nyilatkozta Nicola a Women's Wear Dailynek.

Nagyon fontos, hogy jó barátnőkkel vegyük körül magunkat és szakítsunk időt csajos időtöltésekre és támogassuk egymást. Az igazi megtalálásáig a pasik csak jönnek és mennek, így még fontosabb, hogy erős energiákkal vegyük körül magunkat.

Fotó: Instagram / Nicola Peltz

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek