Starity

Videoklip forgatás közben elhunyt egy 28 éves kaszkadőr

2017. január 25. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mindössze 28 éves Johann Ofner nem sejtette, hogy a január 23-ára betervezett forgatás fatális véget érhet.

hirdetés

A férfi színészként és kaszkadőrként próbált ismertséget szerezni magának, emellett ácsként is dolgozott, hogy eltartsa hatéves kislányát, Kyarnát. Nagyon megörült, amikor az ausztrál rapbanda, a Bliss n Eso felkérte, hogy szerepeljen a Friend Like You című szerzeményhez készülő kisfilmben, nem is sejtve, hogy élete legrosszabb döntését hozza ezzel.

Fotó: Instagram

A formáció a Brisbane-ben található Brooklyn Standard bárt bérelte ki a forgatáshoz, ahol egy gengszteres akciójelenetet rögzítettek, amikor az egyik kibiztosított fegyver elsült és eltalálta Johannt. A színész belehalt sérülésébe.

A forgatás során a színészek több fegyvert is használtak, de egyelőre nem tudom megmondani, melyek voltak valódiak és melyek nem, ahogyan a lőszer típusát sem állapítottuk még meg

– nyilatkozta a sajtónak az ügyben nyomozó Tom Armitt.

Fotó: Instagram

Johann egyébként rövidesen az ausztrál Ninja Warriorban is feltűnt volt, ígéretes karrier előtt állt. Halálos balesetének híre nemcsak szeretteit, de magát a zenekart is megrendítette, akik egy hivatalos közleményben adtak hangot szomorúságuknak és rótták le kegyeletüket az áldozat hozzátartozói felé.

Mindhármunkat megrendítettek és szomorúsággal töltöttek el a történtek. Szívünk és imáink az áldozat családjánál, barátainál, valamint a forgatáson részt vett stábtagoknál járnak.

Kati Garnett Johann barátnője egy kettejükről készült, az Instagramon közzétett közös kép keretein belül búcsúzott szerelmétől. Saját bevallása szerint képtelen fel- és elfogadni a tragédiát.

Ma elvették tőlem életem szerelmét, amit képtelen vagyok elhinni. Fogalmam sincs, mi lesz velem nélküled. Mindig a legjobb emberek távoznak, te egy igazi angyal voltál. Nagyon-nagyon szeretlek most és mindörökké

– írta a letaglózott barátnő.

Fotó: Instagram

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek