Starity

Ők sem hibátlanok! Ilyen furcsa hóbortjai vannak a sztároknak – II. rész

2017. január 25. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a tápláléklánc csúcsán az ember áll, kétségtelen, hogy bőven van mitől félnünk és ez a hírességekkel sincs másképp. Nekik is számtalan fóbiájuk van, melyekről időnként megdöbbentő őszinteséggel vallanak.

hirdetés

Scarlett Johansson

A szőke szépség Hollywood legjobban kereső színésznőinek egyike és ha valamitől, akkor anyagi gondoktól biztosan nem kell tartania. Scarlett saját bevallása szerint ornitofóbiás, azaz betegesen retteg a madaraktól, de a csótányokat sem bírja elviselni a közelében. Ezen felül hipochonder is, akárcsak Woody Allen, így olyan betegségeket lát bele a legkisebb karcolásokba is, melyek valójában nem érintik és már-már kórosan kényes az egészségére.

Megan Fox

A háromgyermekes sztármamival sem könnyű az élet, legyen bármilyen gyönyörű is, mivel rengeteg félelme van: bakterofóbiás, fél a sötétben, emellett pedig a papír tapintásától is a hideg rázza. A rettegést ráadásul olyan szintre fejlesztette, hogy a kórokozók elkerülése végett nem hajlandó nyilvános mosdóban elvégezni a dolgát és az éttermekben kirakott evőeszközöket sem használja. Ehhez hozzájön még, hogy mindig, mindenhol felkapcsolja a lámpákat és kényesen ügyel arra, hogy ne lássa viszont magát a Transformers forgatása alatt készült felvételeken.

Robert Pattinson

Az Alkonyat sztárja saját bevallása szerint equinofóbiával küzd, vagyis retteg a lovaktól, nem bírja elviselni még a közelségüket sem. Ez főleg a 2011-ben bemutatott Vizet az elefántnak című romantikus dráma forgatásán ütközött ki, amikor fontos jelenete volt egy hátassal, amit minden bizonnyal nem sír vissza.

Britney Spears

A pophercegnő sem hibátlan – maximum a külseje az. Bár nem szereti beismerni, de szíve szerint világgá futna, amikor megpillant egy-egy nagyobb termetű hüllőt vagy gyíkot, de a komodói sárkánnyal sincs teljesen kibékülve.

Madonna

Fenti kollégáitól eltérően Madge-et a viharok velejáróival, így a mennydörgéssel és a villámlásokkal lehet kikergetni a világból, ezért ha csak teheti, ki sem lép otthona melegéből, amikor zuhog odakint az eső.

David Beckham

Az egykori sztárfocista a kívülálló számára olyan lehet akár egy zsémbes, rigolyás fickó, ami aligha meglepő, hiszen a környezetével kapcsolatban mindenre kínosan ügyel – ataxofóbiás, azaz ki nem állhatja a rendetlenséget, elmondása szerint otthon mindent szín, méret és minőség szerint rendszerez.

Oprah Winfrey

A népszerű tévésztárnak van talán a legkülönösebb hóbortja, mivel ő egy olyan ártalmatlannak tűnő dologtól fél, mint amilyen a rágógumi. Egyik korábbi interjújában elmondta, hogy gyerekkora óta tart ettől az egyébként igen közkedvelt nasitól, de félelmének nincs köze ahhoz, hogy a hajba jutásától tartana. Rögeszméje olyan szinten elhatalmasodott rajta, hogy amikor Chicagóban rögzítették műsorát, az egész épületből kitiltatta a rágógumi használatát.

Nicole Kidman

Míg a legtöbben örömüket lelik abban, ha a közelükben száll le és pihen meg egy pillangó, addig az Oscar-díjas színésznő sikítófrászt kap ezettől a színes rovartól, de az sem ritka, hogy a pánikbetegség tüneteit produkálja, ha meglátja egy-egy példányát.

Christina Ricci

A 36 éves szőkeség otthonában nincsenek növények, ennek pedig egyszerű oka van: Christina botanofóbiás, azaz retteg a növényektől, ehhez pedig hozzájön még, hogy hasonló félelem gyötri a medencék láttán és a cápáknak még a gondolatától is kiveri a víz.

Kelly Osbourne

A rocker szülők csemetéjének is volt honnan örökölnie különös fóbiáját, neki például a testi kontaktus okoz gondot és gyűlöli, ha bárki megérinti. Testvére, Jack egyszer elárulta, hogy a haphefóbiás Kelly egyenesen öklendezni kezd, ha valaki csak egy ujjal is megérinti a kulcscsontját.

Cikksorozatunk előző része:

Még többet akarsz tudni a fóbiákról? Kattints ide!

via International Business Times

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek