Starity

Astrid Caballero szurkol Keity Mendietának

2017. január 26. 06:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Miss International Panama nagyon örülne, ha Keity nyerné meg a Miss Universe címet.

hirdetés

Astrid Cabellero 2012-ben nyerte el a Miss Intercontinental címet, azonban nem ért el helyezést a világversenyen. A lány már akkor jó kapcsolatot ápolt Keity Mendietával, a Miss Universe Panama cím jelenlegi birtokosával, és azóta is barátnők. Astrid nem tagadja, hogy nagyon szeretné, ha végre panamai lány fejére kerülne egy ilyen nagyszabású szépségversenyen a korona, és úgy gondolja, Keity meg is érdemelné ezt a kitüntetést.

Minden elfogultság nélkül mondom, hogy Keity érdemelné meg leginkább a Miss Universe címet. Rengeteget dolgozott, és már a Miss International versenyen bizonyította, hogy menniyre rátermett. Keityben minden megvan ahhoz, hogy tökéletes Miss Universe legyen

– nyilatkozta Astrid, aki minden közösségi oldalán posztolja az alábbi képet, hogy Keity nagyobb esélyekkel induljon a Miss Universen, melynek döntője másfél hét múlva lesz. A közöség kedvence automatikusan bekerül a legszebb 12 versenyző közé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek