Starity

Charlie Sheen megbánta, amiért éveken át piszkálta Ashton Kutchert

2017. január 26. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 51 éves színész csak a közelmúltban ásta el a csatabárdot fiatal kollégájával.

hirdetés
Charlie Sheen megbánta, amiért éveken át piszkálta Ashton Kutchert

Charlie Sheen nyolc éven át alakította a Két pasi – meg egy kicsi egyik főszereplőjét, amikor 2011-ben betelt a pohár, és először rehabra küldték a készítők, majd Chuck Lorre kreátor kirúgta őt. Erre minden oka meg is volt, hiszen Sheen folyamatosan megjegyzéseket tett rá és a munkájára, miközben ő maga volt az, aki nem végezte rendesen a feladatait. A színész helyére 2011-ben érkezett meg Ashton Kutcher, amit Charlie nem nézett jó szemmel és évekig szekírozta kollégáját, amiért át merte venni megüresedett helyét.

Ostobán gonosz voltam Ashtonhoz, mert figyelmen kívül hagytam a show továbbvitelének valóságát és nehézségeit, pedig én is voltam ugyanilyen helyzetben, amikor Michael J. Fox túl beteg volt, hogy dolgozzon, így átvettem a szerepét a Kerge városban. Kedvesebbnek kellett volna lennem hozzá

– nyilatkozta Sheen Kyle & Jackie O műsorában szerdán, és azt is elárulta, hogy novemberben összefutottak Kutcherrel egy sportrendezvényen, ahol békejobbot ajánlott kollégájának.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek