Starity

Frances Bean Cobain nem kér a szülei miatti ismertségből

2017. január 26. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírességek többsége mindent megtesz annak érdekében, hogy csemetéik a nyomdokaikba lépjenek, Francesszel azonban más a helyzet.

hirdetés

Frances Bean Cobain 1992-ben született Kurt Cobain és Courtney Love lányaként, és bár sztárszülők csemetéjeként nyitva állnak előtte a kapuk, ő köszöni szépen, nem kér az ismertségből. Bár a lány modellként és énekesnőként is kipróbálta már magát, saját bevallása szerint nem célja a reflektorfényben élni, ami nem meglepő, hiszen hosszú éveken át zaklatták azzal kapcsolatban, mit gondol édesapja haláláról és vétkesnek érzi-e az ügyben édesanyját.

Frances a lehető legritkábban ad interjút és vörös szőnyeges eseményeken is csak kivételes alkalmakkor jelenik meg, ennek ellenére kapkodnak utána a legnagyobb divatházak és márkák. Ismertség azonban ide vagy oda, ő nem szívesen adja arcát egyetlen brandhez sem, de hosszú idő után most kivételt tett és modellt állt a Marc Jacobsnak.

Fotó: Marc Jacobs

Nem hiszem, hogy bárki másnak modellkednék ilyen hosszú ideig, ez 100%-osan a komfortzónámon kívül esik. Senki más kedvéért nem vállaltam volna be fotózást

– nyilatkozta Frances, aki jelenleg egyetlen arca a márkának.

Egészen addig nem népszerűsítek semmit, amíg nem érzem klassznak a projektet. Csak akkor adom a nevem valamihez, ha hiszek is benne. Úgy gondolom, ez a kollekció remek, és hízelgőnek tartom, hogy Marc rám gondolt. Ő még a designerek között is lázadó, olyan, amilyen mindig is volt karrierje során.

Fotó: Marc Jacobs

Ami engem illet, én nem tartozom a világ legszebb modelljei közzé. Én csak egy átlagosan kinéző lány vagyok, aki magára öltötte ezeket a ruhákat. Azt hiszem, pontosan ezért engem választott Marc. Maga a fashion show nagyon színes volt, teljesen az ellentéte a fotózásnak. Ott minden sminktermék a sajátom volt és a hajammal sem bíbelődött senki. Nekem csak fel kellett vennem a ruhákat

– magyarázta Cobain.

Nem igazán érdekel a divat, én az a fekete farmeros, vintage pólós, bakancsos típusú lány vagyok. Ezeket a darabokat viselem nap mint nap. Képes vagyok értékelni a divatot anélkül, hogy a rabjává válnék vagy a kifutókon pózolnék.

Fotó: Marc Jacobs

Köztudott, hogy Frances a magánéletben főleg a 90-es évek divatját részesíti előnyben, többek között emiatt is asszociálnak sokan az apjára, ha meglátják.

Leszarom, mit csináltak az emberek a 90-es években, gyerek voltam, így számomra lényegtelen. Persze, nyilván nagy hatással voltak azok az évek a divatvilág alakulására, de nekem ehhez semmi közöm. Amikor napi 24 órában ezt próbálják leerőszakolni a torkodon, egy idő után immunissá válsz rá és nem érdekel többé

– fejtette ki véleményét, majd így folytatta:

Érdekesnek találom azt, ahonnan a grunge stílust eredeztetik és ameddig eljutott. Apám például olyan csóró volt, hogy folyton a Goodwillba járt, ahonnan ingyen kapott szakadt gatyát. Nem divatból volt lepukkant, egyszerűen nem volt pénze, így választása sem.

Sosem választanám a modellkedést hivatásomnak, de büszke vagyok, hogy Marc engem bízott meg ezzel a feladattal, mert ő az, akiben őszintén bízok. Hála Istennek vannak más képességeim, melyeknek köszönhetően képes vagyok megállni a saját lábamon, így nem kell azzal keresnem a kenyerem, hogy cukin nézek ki

– zárta a beszélgetést Frances, akinek esze ágában sincs beállni az olyan híres szülők híres gyerekeinek a sorába, mint amilyen például Gigi és Bella Hadid.

Fotó: Marc Jacobs

via Vogue

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek