Starity

Niall Horan szerint Liam Payne alig várja, hogy apa legyen

2017. január 26. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hónapok óta folynak a találgatások azt illetően, hogy a One Direction énekese és a Girls Aloud egykori énekesnője szülői örömök elé néznek-e, amit most Niall Horan megerősített.

hirdetés

Miután Cheryl Cole gömbölyödő pocakkal jelent meg egy november végi londoni eseményen, már nem volt kérdés, hogy várandós-e, ám még így is sokan voltak, akik kétségbe vonták az énekesnő állapotát. (Annak idején ugyanígy fogadták a hírt, amikor kiderült, hogy Briana Jungwirth Louis Tomlinson gyermekét hordja a szíve alatt.) Az azóta eltelt hónapokban azonban se Liam, se Cheryl nem ejtett szót a kicsiről, ám szeretteik elejtett megjegyzéseiből sejteni lehetett, hogy nagyon várják az érkezését.

Ezúttal Liam One Direction-beli zenésztársa, Niall Horan hozta szóba a témát egy interjú alkalmával, és megerősítette a híreszteléseket: valóban szülői örömök elé néznek a barátjáék.

Liam azt mondja, nem ideges, de biztos vagyok benne, hogy az. Lefogadom, hogy nagyon várja már a kicsit, elvégre ez egy nagyon izgalmas dolog az ember életében. Ő egy remek srác, Cheryl pedig tündéri, úgyhogy a kicsi is ilyen lesz.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek