Starity

Louis Tomlinson nem akar Harry Styles nyomdokaiba lépni

2017. január 26. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Louis Tomlinson is szólóálmokat dédelget, emellett pedig élvezi apaságának minden pillanatát.

hirdetés
Louis Tomlinson nem akar Harry Styles nyomdokaiba lépni
Fotó: Twitter

Louis Tomlinson jelenleg Steve Aokival közös dalát a Just Hold Ont népszerűsíti, így megannyi interjút adott az Államokban a hét folyamán.

Imádom az apaság minden pillanatát. Bármelyik pillanatban csinálhat valami újat – tudom, hogy a babák nem kutyák [nevet], de bámulatos volt látni, ahogy az első pár lépését megteszi például... Semmihez nem volt hasonlítható az érzés! Most már tanulgat járni, előtte egy kicsit sírós volt

– osztotta meg kedvenc pillanatait az apaságról. Louis egyébként Brianával közösen ünnepelte kisfiának első születésnapját Los Angelesben.

Arra a kérdésre, hogy követi-e bandatársának, Harry Stylesnak az útját és láthatjuk-e a mozik vásznain hamarosan, nemleges válasz érkezett... egyelőre.

Minden erőmmel a zenére koncentrálok most. Elég sok projektem van jelen pillanatban, de a jövőről nem tudok nyilatkozni... Bármi történhet. Azonban az én érdeklődési köröm csak a zene körül mozog most

– osztotta meg a gondolatait a sztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek