Starity

Mennyit ér a sztárok szava? Hihetünk nekik?

2010. október 13. 15:03   |   Szerző: JaneLover

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok pletyka terjeng a sztárok szégyellhető viselkedéséről. Vegyük számba a hazugságokat, és azokat is, amelyeket ugyan nem vehetünk bűnöknek, mégsem egy felnőtt emberhez való viselkedés.

hirdetés
Mennyit ér a sztárok szava? Hihetünk nekik?

Miért vagyunk annyira oda a sztárokért? Miért tekintjük egyáltalán őket annak, amikor csak jóformán bulizással töltik az életüket? Van tehetségük, mégis drogozással és fölösleges dolgokkal foglalkoznak inkább, ahelyett, hogy segítsenek azoknak, akik rászorulnak, úgy, hogy az ne legyen teljes mértékben reklám szagú. Kiadnak parfümöket, különféle márkákat, ahelyett, hogy valami tényleg értelmes dolgot tennének. Ezt tekintjük értelmes cselekedetnek?

Vegyük példaként Miley Cyrust. A mostani videoklipjében sem mutatkozik éppen jókislányszerepben. Tényleg jó ez így nekünk? Elégedettek vagyunk azzal, hogy egy alig tizennyolc éves lány rázza magát a tévéképernyőn? Biztos, hogy a szülők ezt a példát szeretnék mutatni a lányuknak, esetleg fiúknak? De persze nem csak Miley mutat érdekes viselkedést. Nemrégen megjelent egy cikk, miszerint Demi Lovatónak tetoválása van. Ez a mai világban természetesen elfogadható lenne, ha Demi nem nyilatkozta volna egy újságnak, hogy ő soha az életben nem szeretne örökké megbélyegezve lenni. Akkor most hogy is van ez? Nem akar megbélyegezve lenni, mégis tetetett magára egy tetoválást. Akkor az embernek most meg kellene értenie, hogy ez hogy van kitalálva? Vagy ez is csak egy roppant okos reklámfogás? Persze nem lehet annyira okos, hiszen az ismert embert nagyon könnyen lebuktatja egy-egy fotó, ami megcáfolja azt, hogy a celeb igazat mondott. Demi Lovatot például nyaralás közben buktatták le tetoválásával. Miley Cyrus is tisztasággyűrűt hordott, mégis elvesztette ártatlanságát. Liam Hemsworth, a volt barátja és egyben kollégája vette el szüzességét. Akkor miért volt jó ez a tisztasággyűrűs reklámdolog? Már semmit sem érnek a szavak, a tisztasággyűrűk, és az ígéretek? Ennyit érnek a sztárok szavai?

Már magunk sem tudjuk, hogy mit higgyünk el, és mit ne. Akkor hol az igazság? Elveszve valahol, arra várva, hogy végre megtudjuk, hol van? Vagy örökké elásták az ármánykodások és a pletykák a föld mélyére? Mikor derül ki?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek