Starity

Musical készül Az ördög Pradát viselből

2017. január 27. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenegy évvel a film bemutatása után a Broadway-en is bemutatkozik a történet.

hirdetés
Musical készül Az ördög Pradát viselből
Fotó: 20th Century Fox

2006-ban került a mozikba a Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt, Stanley Tucci, Simon Baker és Adrian Grenier főszereplésével készült Az ördög Pradát visel című film, melyet Lauren Weisberger 2003-ban megjelent, azonos című bestsellerének adaptációjaként készítettek el. A történetet az írónő saját tapasztala ihlette, ugyanis annak idején a Vogue magazinnál dolgozott, és bár nem mondja ki, kétségtelen, hogy Miranda karakterét a designer körökben nagyra tartott Anna Wintour inspirálta.

A mű hamarosan a Broadway-et is meghódítja – Elton John és Paul Rudnick jelenleg a forgatókönyvön dolgoznak, de egyelőre még elhamarkodott döntés lenne premierdátumot mondani. Előbbinek egyébként bőven van tapasztalata a színházban is, hiszen olyan történeteket dolgozott át musicallé, mint Az oroszlánkirály és a Billy Elliot.

Nagyon izgalmas számomra újraalkotni musical formátumban Az ördög Pradát visel című alkotást. Nagy rajongója vagyok mind a könyvnek, mind a filmnek és a divat világáért is bolondulok. Alig várom, hogy belevessem magam a munkába és kiharapjak egy darabot a popkultúra szeletéből

– nyilatkozta a projekt kapcsán Elton.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek