Starity

TVD: Vicki Donovan is visszatér?

2017. január 27. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, valóban mindent megtesznek a Vámpírnaplók készítői annak érdekében, hogy minél élvezetesebb és emlékezetesebb finálét kerekítsenek a rajongóknak.

hirdetés
TVD: Vicki Donovan is visszatér?
Fotó: The CW

Már csak néhány röpke hét és végérvényesen búcsút kell intsünk Mystic Fallsnak, ám nem titok, hogy a készítők több régi kedvencet is vissza terveznek hozni az utolsó pár epizódban. Nem sokkal ezelőtt megtudtuk, hogy a már korábban meggyilkolt Tyler Lockwood (Michael Trevino) mellett Elena Gilbert (Nina Dobrev) is visszatér, de számítahtunk Forbes seriff (Marguerite MacIntyre) felbukkanására is.

A HollywoodLife néhány órája arról számolt be, hogy a lesifotósoknak sikerült elcsípniük az utolsó részek forgatásán Kayla Ewellt, aki Matt (Zach Roerig) nővérét, Vicki Donovant alakította az első évadban, és nem sokkal azután halt meg Stefan (Paul Wesley) keze nyomán, hogy Damon (Ian Somerhalder) átváltoztatta vámpírrá. Karaktere a későbbi évadokben is vissza-visszatért – legutóbb az ötödik szezonban láthattuk.

Érdekesség, hogy a valóságban rövid hajú színésznőt Vickire jellemző hosszú tincsekkel kapták lencsevégre, így még nagyobb a valószínűsége annak, hogy nem véletlenül volt jelen a forgatáson.

Kayla a kezdetektől nagyon fontos tagja a Vámpírnaplók családnak és borzasztóan hiányzik nekünk

– nyilatkozta Julie Plec executive producer 2011-ben a TVLine-nak, ezáltal megerősítve, mennyire közel áll hozzá mind a színésznő, mind a karaktere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek