Starity

Ritkán látott sztárgyerekek

2010. október 13. 18:06   |   Szerző: bibicsibi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vannak sztárok, akik boldogan mutogatják picinyeiket, mások igyekszenek megóvni őket a médiától, és vannak, akik mindent megtesznek, hogy a lehető legkevesebb fotó készüljön gyerekükről. Nézzük, kik tartoznak az utolsó kategóriába.

hirdetés
Ritkán látott sztárgyerekek

Gwyneth Paltrow és Chris Martin gyermekei, Apple és Moses
Az amerikai színésznő és a Coldplay frontembere 2003-ban házasodtak össze. Első gyerekük, Apple öt hónappal azelőtt született meg, majd 2006-ban követte őt öccse, Moses. Gwyneth depressziós lett a gyerekek után, ezért apjuk többet törődött velük, ő hozta a szabályt, hogy a gyerekeket el kell rejteni a fotósok elől. „Majd ha idősebbek lesznek, eldöntik, akarnak-e szerepelni a médiában, avagy sem” – nyilatkozta Chris.

     

Sandra Bullock fia, Louis
Sandra a válása és exférje botrányai után is boldog, ugyanis vele van örökbefogadott fia, Louis. Még januárban fogadta örökbe a néger kisfiút, és csak egyszer mutatta meg, a People magazin címlapján. Azóta néhányszor sikerült lekapniuk a fotósoknak, de Sandra a legtöbb „támadást” ügyesen kivédte, és tartja magát ahhoz, hogy nem mutogatja a kicsit.

     

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick ikrei, Maron és Tabitha
2009-ben döntött úgy a házaspár, hogy második gyereket is akarnak, ezért felfogadtak egy béranyát, hogy hordja ki a gyereket, akik végül ikrek lettek. Sarah-éknak van még egy hétéves fiúk is, őt szívesen mutogatják a sajtónak, de Maron és Tabitha egyelőre még tabu, így ritkán mutatkoznak a gyerekekkel.

Eric Dane és Rebecca Gayheart lánya, Beatrice
A színésznő és a Grace Klinika sztárjának lánya, Beatrice igazi házasságmentő gyerek volt, miután szülei 2008-ban a válást tervezték. Idén, március 3-án azonban bekopogtatott a gólya, így mégis együtt maradtak, a kislány érdekében. Ők is azok táborát erősítik, akik nem szeretik mutogatni csemetéjüket, tehát gondosan eltakarják a fotósok elől 7 hónapos babájukat.

    

Katherine Heigl és Josh Kelley kislánya, Naleigh
Katherine, a Grace Klinika sztárja és férje sem szeretik túlzottan örökbefogadott lányukat mutogatni. Először egy magazin címlapján mutatták be. A kicsi Naleightől idén májusban készült utoljára fotó, mivel a kislány szívbetegséggel született, így a nyáron több műtéten esett át, ezért is érthető, miért védik ennyire őt a médiától. 

    

Michael Jackson gyerekei, Paris, Prince Michael és Blanket
Még mikor a popkirály élt, nagy volt a felhajtás gyerekei körül, de apjuk csakis maszkban vagy egy kendővel eltakarva arcukat engedte őket fotózni. Ám a popkirály halálakor úgy döntöttek a gyerekek, hogy véget vetnek a bújkálásnak, és apjuk temetésén már maszk és kendő nélkül jelentek meg. Lehet, hogy ők döntöttek jól, ugyanis azóta már kevesebbszer fotózzák őket.

     

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek